Γραφεία Τελετών "Γαλήνη" 2397025800 6977530950 6932477540

Η βοήθεια ενός ειδικού, εξειδικευμένου στην ψυχολογική υποστήριξη λόγω πένθους και στα θέματα συναισθηματικής υγείας είναι η καλύτερη λύση.

Το γραφείο μας έρχεται καθημερινά σε επαφή και βιώνει τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα σε μια οικογένεια εξαιτίας της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου. Αρκετές φορές κάποιο μέλος της οικογένειας αλλάζει τη συμπεριφορά του, οδηγείται σε συμπεριφορές κατάθλιψης, κλείνεται στον εαυτό του, δεν βγαίνει από το σπίτι κλπ. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, που κάποιες φορές δεν είναι αποτελεσματικός.

Η εμπειρία μας δείχνει ότι αυτά τα συμπτώματα που τις πρώτες μέρες όλοι τα εκλαμβάνουμε σαν απόλυτα φυσιολογικά μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε συμπεριφορές κατάθλιψης με δυσάρεστες εξελίξεις. Η βοήθεια ενός ειδικού, εξειδικευμένου στην ψυχολογική υποστήριξη λόγω πένθους και στα θέματα συναισθηματικής υγείας είναι η καλύτερη λύση.

Το Γραφείο Τελετών ‘’ΓΑΛΗΝΗ’’κατανοεί απόλυτα την ανάγκη ψυχολογικής στήριξης. Σε περίπτωση συνεργασίας με το γραφείο μας, σας φέρνουμε σε επαφή με τις υπηρεσίες διακεκριμένης ψυχολόγου με εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων η οποία σας παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις για το πως να χειριστείτε το πρόβλημά σας.