Γραφεία Τελετών "Γαλήνη" 2397025800 6977530950 6932477540

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για κάθε άνθρωπο να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ενταφιαστεί στον τόπο που γεννήθηκε.

Με απόλυτο σεβασμό για την τελευταία του επιθυμία, προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα του επαναπατρισμού-μεταφοράς σορών καλύπτοντας όλες τις διατυπώσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά και τον επαναπατρισμό μιας σορού στην Ελλάδα από άλλη χώρα του εξωτερικού.

Για να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού πολίτη στο εξωτερικό, ή να αναλάβουμε την επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε διαδικασίες που θα μας επιτρέψουν την έγκαιρη και ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο.

Έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις για πολλές χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με Γραφεία Τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Αυτή η εξίσου πολύπλοκη και σημαντική διαδικασία του επαναπατρισμού ενός Έλληνα πολίτη του εξωτερικού ή η αποστολή αλλοδαπού πολίτη στο εξωτερικό, αναλαμβάνεται με πολύχρονη εμπειρία και συνέπεια σε όλες εκείνες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες που χρειάζονται για να έρθει εις πέρας ο Επαναπατρισμός. Διατηρούμε συνεργασίες με γραφεία σε Χώρες του εξωτερικού, όπου διευκολύνουν όλη την διαδικασία. Ακολουθούμε πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σεβόμαστε αντίστοιχα, τις θρησκευτικές απαιτήσεις του κάθε εκλιπόντος και της οικογένειας αυτού.